Giriş Kayıt
Edith Labbe

Edith Labbe


Kameraman, Sesler, Görüntü Yönetmeni

Edith Labbe, kameraman, sesler, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Edith Labbé
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 1,262

Kongorama
2006 Komedi Sesler 7.1 1,120
2005 Komedi Sesler 5.6 1,471
2003 Macera Kameraman 6.4 346
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 5,533
2001 Gerilim Kameraman 8.3 269
2000 Dram Kameraman 5.7 1,583

Saint-Pierre'in Dulu
2000 Dram Kameraman 7.2 5,133

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Kameraman 6.6 7,577
1998 Aksiyon Kameraman 4.0 1,484

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Kameraman 5.6 22,604
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019