Giriş Kayıt
Franck de la Personne

Franck de la Personne


Oyuncu

Franck de la Personne, oyuncu.

Le crocodile du Botswanga (2014), Le ciel sur la tête (2006), (2011) Monte Carlo (2011), (2012) Şeflerin Savaşı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Franck De LaPersonne | Franck La Personne | Franck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suç Bende
2023 Komedi Oyuncu 6.6 3,946
2016 Komedi Oyuncu 5.2 73
2014 Komedi Oyuncu 5.2 1,570
2013 Suç Oyuncu 7.1 152

Şeflerin Savaşı
2012 Komedi Oyuncu 6.6 18,149
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 454
2012 Oyuncu 6.0 18
2011 Komedi Oyuncu 5.8 3,167
2011 Macera Oyuncu 5.8 48,590
2010 Dram Oyuncu 7.7 29
2010 Dram Oyuncu 5.1 442

Yaşam Savaşı
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,166
2006 Komedi Oyuncu 7.1 568
2005 Komedi Oyuncu 5.6 2,149
2003 Dram Oyuncu 5.1 479
2000 Komedi Oyuncu 5.9 1,300
1999 Biyografi Oyuncu 6.7 656
1999 Dram Oyuncu 6.2 406

Alice Ve Martin
1998 Dram Oyuncu 6.3 1,887
1997 Dram Oyuncu 5.9 1,468
1997 Biyografi Oyuncu 6.6 1,404
1996 Komedi Oyuncu 4.1 96

Bir Kadın Meselesi
1988 Dram Oyuncu 7.5 5,735

Evdeki Tehlike
1985 Suç Oyuncu 6.8 1,812
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024