Giriş Kayıt
Horst Königstein

Horst Königstein (67)


Senarist, Editör, Sanat Bölümü

Horst Königstein, 26 Temmuz 1945 Bremen, Almanya doğumlu senarist, editör, sanat bölümü.

Hamburger Gift (1992) yapımıyla biliniyor.

Horst Königstein, 12 Mayıs 2013 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1945
Ölüm Tarihi: 12 Mayıs 2013
Doğum Yeri: Bremen, Almanya
Diğer Bir İsmi: Prof. Horst Königstein
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 63 Dram Senarist 5.9 1,535
2006 61 Tarihi Editorial Department 6.7 1,303
2005 Biyografi Senarist 7.5 774

Yalnız
2004 59 Dram 6.7 687
2004 59 Dram 4.8 224
2001 56 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.5 375
2000 55 Kısa Metraj 5.7 51
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023