Giriş Kayıt
Hisako Kyôda

Hisako Kyôda (89)


Oyuncu

Hisako Kyôda, 22 Şubat 1935 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Rüzgârlı Vadi (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1935
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Naoko Kyoda | Hisako Kyouda | Naoko Kyôda
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 89 Animasyon Oyuncu    
2020 85 Animasyon Oyuncu 8.5 4,886
2019 Animasyon Oyuncu 7.4 185
2013 78 Animasyon Oyuncu 7.3 2,285
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 274
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 139,725
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 47
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,631
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 11,819
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 482
2006 71 Animasyon Oyuncu 6.4 1,895
2006 Aksiyon Oyuncu 7.6 348
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 3,329
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 4,374
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 14,505
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 184
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 35
2003 Animasyon Oyuncu 6.9 77
2002 Animasyon Oyuncu 7.9 2,228
2001 66 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,844
2001 66 Animasyon Oyuncu 7.8 32,683
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 18,101
2000 65 Macera Oyuncu 6.6 3,839
1999 64 Animasyon Oyuncu 7.7 1,246
1996 Animasyon Oyuncu    

Memories
1995 60 Animasyon Oyuncu 7.5 21,750
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 1,106
1994 59 Aksiyon Oyuncu 6.7 804
1992 Animasyon Oyuncu 8.5 16,303
1992 Animasyon Oyuncu 7.6 2,261
1989 Animasyon Oyuncu 7.6 325
1986 Animasyon Oyuncu 8.1 1,248
1986 51 Animasyon Oyuncu 6.4 473
1985 50 Animasyon Oyuncu 6.5 413

Rüzgârlı Vadi
1984 49 Animasyon Oyuncu 8.0 184,330
1984 Animasyon Oyuncu 7.0 554
1983 48 Animasyon Oyuncu 6.7 810
1971 Animasyon Oyuncu 8.2 933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film