Giriş Kayıt
Carlos Kurt

Carlos Kurt (70)


Oyuncu

Carlos Kurt, 10 Şubat 1933 Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

O Cinderelo Trapalhão (1979) yapımıyla biliniyor.

Carlos Kurt, 04 Mart 2003 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1933
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2003
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Kova
Boyu: 1.97 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 47 Komedi Oyuncu 5.0 68

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 46 Aksiyon Oyuncu 6.2 102,961
1978 45 Komedi Oyuncu 3.6 362
1977 44 Macera Oyuncu 5.9 291
1976 43 Aile Oyuncu 5.3 236
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023