Giriş Kayıt
Hideyuki Kurata

Hideyuki Kurata


Senarist

Hideyuki Kurata, senarist.

Diğer Bir İsmi: Bésame mucho
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Senarist 8.3 658
2018 Animasyon Senarist 7.4 10,344
2017 Macera Senarist 8.4 15,109
2016 Animasyon Senarist 7.6 3,879
2015 Animasyon Senarist 7.3 441
2014 Animasyon Senarist 7.0 1,157
2014 Animasyon Senarist 6.3 308
2014 Komedi Çeşitli 5.6 209
2013 Animasyon Çeşitli 6.5 329
2013 Animasyon Senarist 6.2 75

Ejderha Kız
2011 Animasyon Senarist    
2010 Animasyon Senarist 7.6 39
2010 Animasyon Senarist 7.2 1,187
2010 Animasyon Senarist 6.4 1,710
2010 Animasyon Senarist 6.7 1,077
2009 Animasyon Senarist 6.9 313
2009 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.9 305
2008 Animasyon Senarist 7.3 316
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
2006 Animasyon Senarist 8.2 26,663
2005 Animasyon Senarist 7.2 602
2005 Macera Senarist 7.1 198
2004 Aksiyon Senarist 7.5 496
2001 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.4 1,453
2000 Animasyon Senarist 7.5 1,447
2000 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.9 1,922
1998 Animasyon Senarist 7.3 85
1998 Animasyon Senarist 6.4 18
1997 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.8 297
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024