Giriş Kayıt
Wolfram Kunkel

Wolfram Kunkel


Oyuncu

Wolfram Kunkel, oyuncu.

Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Suç Oyuncu 7.7 124
2002 Komedi Oyuncu 6.2 250
1989 Dram Oyuncu 4.7 153
1985 Dram Oyuncu 4.9 632
1978 Suç Oyuncu 5.7 180

Camdan Kalp
1976 Dram Oyuncu 7.1 4,930
1972 Dram Oyuncu 7.2 228
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019