Giriş Kayıt
Dilip Kumar

Dilip Kumar (96)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Yusuf Khan, 11 Aralık 1922 Peshawar, NWFP, Pakistan doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Mughal-E-Azam (1960), Shakti (1982), Devdas (1955), Karma (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yusuf Khan
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1922
Doğum Yeri: Peshawar, NWFP, Pakistan
Diğer Bir İsmi: Yusuf Khan | Mr. Dilip Kumar | Shri Dilip Kumar
Takma İsmi: Legendary Khan
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 90 Belgesel Oyuncu 7.8 110
1991 69 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,073
1990 68 Aksiyon Oyuncu 5.3 154
1986 64 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.3 1,614
1986 64 Aksiyon Oyuncu 6.1 82
1985 63 Dram Oyuncu 6.0 43
1984 62 Oyuncu 7.1 116
1984 62 Dram Oyuncu 7.4 554
1982 60 Dram Oyuncu 7.0 282
1982 60 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,714
1981 59 Aksiyon Oyuncu 7.2 733
1976 54 Dram Oyuncu 6.9 78
1974 52 Dram Oyuncu 7.0 127
1974 52 Romantik Oyuncu
6.2 39
1973 51 Dram Oyuncu 6.8 159
1972 50 Dram Oyuncu 8.6 1,301
1971 49 Dram Oyuncu 7.3 861
1968 46 Müzikal Oyuncu 6.9 166
1968 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 77
1966 44 Müzikal Oyuncu
Yönetmen
6.7 92
1964 42 Dram Senarist
Oyuncu
7.3 167
1960 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 124
1960 38 Dram Oyuncu 8.3 6,320
1959 37 Oyuncu 6.8 50
1958 36 Müzikal Oyuncu 8.1 1,052
1958 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 178
1957 35 Müzikal Oyuncu 8.1 958
1955 33 Müzikal Oyuncu 8.0 1,567
1955 33 Romantik Oyuncu 7.3 54
1955 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 111
1955 33 Aksiyon Oyuncu 7.2 62
1954 32 Romantik Oyuncu 6.8 135
1953 31 Dram Oyuncu 7.0 29
1953 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 224
1951 29 Dram Oyuncu 6.7 103
1951 29 Müzikal Oyuncu 7.6 177
1950 28 Dram Oyuncu 7.0 46
1949 27 Müzikal Oyuncu 7.4 407
1949 27 Dram Oyuncu 6.2 23
1948 26 Romantik Oyuncu 6.3 29
1948 26 Aile Oyuncu 7.2 71
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,139) The 100 (1,479) La casa de papel (1,322) Euphoria (1,121) Chernobyl (1,103) Legion (1,091) Mindhunter (1,073) Fear the Walking Dead (1,065) The Big Bang Theory (1,062) Big Little Lies (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019