Giriş Kayıt
Lenn Kudrjawizki

Lenn Kudrjawizki (48)


Oyuncu

Lenn Kudrjawizki, 10 Ekim 1975 Leningrad, RSFSR, USSR (now St. Petersburg, Rusya) doğumlu oyuncu.

Şafak Sökmeden (2016), Aşk ve Savaş (2019), Jack Ryan: Gölge Ajan (2014), (2001) Kapıdaki Düşman (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1975
Doğum Yeri: Leningrad, RSFSR, USSR (now St. Petersburg, Rusya)
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.80 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Gerilim Oyuncu 7.0 3,398
2022 47 Dram Oyuncu 6.0 157
2020 Dram Oyuncu 8.0 92,766

Aşk ve Savaş
2019 44 Komedi Oyuncu 6.6 2,153
2018 Aksiyon Oyuncu 8.0 176,270
2017 42 Aksiyon Oyuncu 8.1 43
2017 42 Dram Oyuncu 6.2 141

Şafak Sökmeden
2016 41 Dram Oyuncu 6.7 2,668
2016 Suç Oyuncu 6.8 84

İşgal Altında
2015 Dram Oyuncu 7.6 9,850

Taşıyıcı: Son Hız
2015 40 Aksiyon Oyuncu 5.2 44,924
2015 40 Aksiyon Oyuncu 6.6 254

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 138,404
2013 38 Belgesel Oyuncu 7.5 216
2013 Dram Oyuncu 7.1 19

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.5 585,705
2013 Komedi Oyuncu 5.9 133
2012 Suç Oyuncu 6.4 195
2010 35 Belgesel 8.7 84

Papa Joan
2009 34 Dram Oyuncu 6.7 9,119
2008 33 Dram Oyuncu 6.2 261

Kalpazanlar
2007 32 Suç Oyuncu 7.5 47,240
2007 32 Dram Oyuncu 5.9 293
2006 Suç Oyuncu 6.9 224
2006 Suç Oyuncu 6.4 85
2004 Dram Oyuncu 7.6 94

Beni Arama
2004 29 Gerilim Oyuncu 6.0 139

Kapıdaki Düşman
2001 26 Dram Oyuncu 7.5 278,163
2000 25 Dram Oyuncu 6.9 223
1999 Suç Oyuncu 6.3 362

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,852
1994 Suç Oyuncu 6.9 176
1977 Suç Oyuncu 6.3 776

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.0 3,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film