Giriş Kayıt
Laxmikant Shantaram Kudalkar

Laxmikant Shantaram Kudalkar (63)


Müzisyen, Müzisyen

Laxmikant Shantaram Kudalkar, 01 Ocak 1935 doğumlu müzisyen, müzisyen.

Mr. India (1987), Agneepath (1990), Shaitan (2011), Amar Akbar Anthony (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Laxmikant Shantaram Kudalkar, 25 Mayıs 1998 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1935
Ölüm Tarihi: 25 Mayıs 1998
Diğer Bir İsmi: Laxi Kant | Lakshmikant | Laximikant | Shri Laxmik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Müzik 7.1 777
2011 Aksiyon Müzik 7.2 7,571
2004 Aksiyon Müzik 4.5 625
1997 62 Komedi Müzik 6.7 2,096
1997 62 Aksiyon Müzik 4.7 140
1996 61 Dram Müzik 5.7 373
1995 60 Müzikal Müzik 4.1 181
1995 60 Aksiyon Müzik 4.8 2,285
1993 58 Romantik Müzik 4.7 93
1993 58 Aksiyon Müzik 6.6 1,639
1993 58 Aksiyon Müzik 6.3 528
1993 58 Aksiyon Müzik 4.9 763
1993 58 Aksiyon Müzik 6.0 491
1993 58 Müzik 5.3 256
1993 58 Aksiyon Müzik 7.2 2,645
1993 58 Aksiyon Müzik 4.0 121
1992 57 Müzik 4.9 35
1992 57 Dram Müzik 5.3 120
1992 57 Müzik 5.5 86
1992 57 Aksiyon Müzik 5.3 187
1992 57 Aksiyon Müzik 6.9 1,646
1991 56 Dram Müzik 4.8 24
1991 56 Dram Müzik 5.6 58
1991 56 Aksiyon Müzik 5.1 363
1991 56 Aksiyon Müzik 6.8 1,073
1991 56 Macera Müzik 5.2 1,050
1991 56 Aksiyon Müzik 5.0 204
1991 56 Aksiyon Müzik 6.9 2,354
1991 56 Aksiyon Müzik 5.6 343
1990 55 Dram Müzik 5.5 473
1990 55 Aksiyon Müzik 6.3 106
1990 55 Müzik 5.0 141
1990 55 Fantastik Müzik 5.7 247
1990 55 Aksiyon Müzik 5.1 142
1990 55 Aksiyon Müzik 7.7 7,617
1990 55 Aksiyon Müzik 5.3 154
1990 55 Müzik 3.3 19
1989 54 Aksiyon Müzik 6.7 1,262
1989 54 Aksiyon Müzik 4.8 101
1989 54 Aksiyon Müzik 5.0 27
1989 54 Müzik 5.6 64
1989 54 Aksiyon Müzik 6.6 163
1989 54 Dram Müzik 5.7 6
1989 54 Müzik 5.8 41
1989 54 Müzik
Müzik
5.3 89
1989 54 Aksiyon Müzik 5.2 51
1989 54 Aksiyon Müzik 6.8 1,959
1989 54 Dram Müzik 5.2 243
1989 54 Aksiyon Müzik 6.0 236
1988 53 Romantik Müzik 7.0 1,680
1988 53 Aksiyon Müzik 6.6 482
1988 53 Müzik 5.8 27
1988 53 Komedi Müzik 5.9 710
1988 53 Aksiyon Müzik 4.5 181
1988 53 Müzik 5.5 53
1988 53 Dram Müzik 5.3 18
1987 52 Müzik 4.9 23
1987 52 Aksiyon Müzik 6.9 55
1987 52 Aksiyon Müzik 7.8 12,430
1987 52 Müzik 7.0 134

Aşk Hediyesi
1987 52 Romantik Müzik 6.4 70
1987 52 Aksiyon Müzik 6.1 173
1987 52 Müzik 5.6 25
1987 52 Aksiyon Müzik 6.2 92
1987 52 Dram Müzik 6.5 88
1987 52 Müzik 5.5 19
1986 51 Müzik 4.3 33
1986 51 Müzikal Müzik 7.5 813
1986 51 Aile Müzik 5.0 42
1986 51 Aksiyon Müzik 7.3 1,614
1986 51 Aksiyon Müzik 7.1 1,077
1986 51 Dram Müzik 5.8 39
1986 51 Dram Müzik 5.6 83
1986 51 Dram Müzik 6.4 72
1986 51 Fantastik Müzik 6.6 663
1986 51 Müzik 4.3 29
1985 50 Dram Müzik 7.3 942
1985 50 Romantik Müzik 6.4 24
1985 50 Müzik 5.5 28
1985 50 Romantik Müzik 5.2 17
1984 49 Romantik Müzik 6.2 30
1984 49 Dram Müzik 7.0 311
1984 49 Dram Müzik 6.4 35
1984 49 Aksiyon Müzik 6.5 56
1984 49 Aksiyon Müzik 5.9 216
1984 49 Müzik 3.8 33
1983 48 Dram Müzik 6.7 1,753
1983 48 Komedi Müzik 7.6 991
1983 48 Dram Müzik 6.2 59
1983 48 Aile Müzik 7.1 467
1983 48 Aksiyon Müzik 6.1 572
1983 48 Müzikal Müzik 6.7 695
1982 47 Dram Müzik 5.4 37
1982 47 Dram Müzik 7.2 738
1982 47 Dram Müzik 5.4 26
1982 47 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 479
1982 47 Müzik 7.3 67
1982 47 Müzik 7.1 58
1982 47 Aksiyon Müzik 6.4 53
1982 47 Dram Müzik 6.8 116
1981 46 Aksiyon Müzik 6.1 32
1981 46 Komedi Müzik 7.5 945
1981 46 Aksiyon Müzik 7.1 1,302
1981 46 Aksiyon Müzik 7.2 733
1981 46 Romantik Müzik 6.7 91
1980 45 Aksiyon Müzik 6.7 810
1980 45 Dram Müzik 6.8 120
1980 45 Aksiyon Müzik 7.5 1,847
1980 45 Dram Müzik 5.2 30
1980 45 Aksiyon Müzik 5.3 24
1980 45 Dram Müzik 5.3 172
1980 45 Romantik Müzik 6.2 22
1980 45 Müzik 5.7 29
1979 44 Aksiyon Müzik 5.9 65
1979 44 Aksiyon Müzik 6.8 878
1979 44 Aksiyon Müzik 5.8 38
1978 43 Dram Müzik 7.1 855
1978 43 Müzik 6.4 24
1977 42 Romantik Müzik 5.5 76
1977 42 Aksiyon Müzik 6.9 798
1977 42 Romantik Müzik 6.9 65
1977 42 Aksiyon Müzik 7.5 6,103
1977 42 Aksiyon Müzik 5.7 148
1977 42 Romantik Müzik 6.0 157
1977 42 Aksiyon Müzik 6.7 571
1976 41 Aksiyon Müzik 6.6 148
1976 41 Aksiyon Müzik 6.1 94
1976 41 Fantastik Müzik 6.2 365
1976 41 Dram Müzik 6.5 75
1975 40 Aksiyon Müzik 7.3 234
1975 40 Dram Müzik 6.5 36
1975 40 Aksiyon Müzik 6.6 130
1975 40 Aksiyon Müzik 6.2 25
1974 39 Dram Müzik 7.1 573
1974 39 Aile Müzik 6.9 352
1974 39 Müzikal Müzik 6.6 51
1974 39 Dram Müzik 7.0 127
1974 39 Dram Müzik 6.9 187
1974 39 Dram Müzik 6.9 615
1973 38 Romantik Müzik 7.1 1,474
1973 38 Aksiyon Müzik 5.6 104
1973 38 Aksiyon Müzik 7.2 38
1973 38 Müzikal Müzik 7.1 364
1972 37 Dram Müzik 6.8 165
1972 37 Romantik Müzik 6.1 80
1972 37 Aksiyon Müzik 5.9 68
1972 37 Dram Müzik 7.3 287
1971 36 Aile Müzik 7.3 52
1971 36 Dram Müzik 6.9 974
1971 36 Dram Müzik 7.0 158
1971 36 Dram Müzik 5.1 27
1971 36 Komedi Müzik 6.6 68
1971 36 Aksiyon Müzik 7.2 255
1971 36 Müzikal Müzik 7.0 105
1971 36 Aksiyon Müzik 7.0 39
1970 35 Aile Müzik 7.1 168
1970 35 Dram Müzik 6.8 53
1970 35 Aile Müzik 7.2 275
1970 35 Müzik 7.2 59
1969 34 Aile Müzik 6.9 66
1969 34 Aksiyon Müzik 6.2 28
1969 34 Dram Müzik 7.4 49
1969 34 Aksiyon Müzik 6.7 87
1969 34 Romantik Müzik 5.7 39
1969 34 Dram Müzik 8.3 587
1969 34 Dram Müzik 6.9 41
1969 34 Dram Müzik 7.0 216
1968 33 Müzikal Müzik 7.0 61
1968 33 Dram Müzik 6.9 39
1967 32 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 82
1967 32 Dram Müzik 6.9 129
1966 31 Komedi Müzik 7.1 139
1966 31 Müzikal Müzik 7.1 81
1965 30 Müzikal Müzik 7.1 243
1965 30 Aksiyon Müzik 6.8 40
1964 29 Komedi Müzik 7.2 74
1963 28 Romantik Müzik 6.3 91
1960 25 Müzikal Müzik 7.5 174
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019