Giriş Kayıt
Hidemi Kubo

Hidemi Kubo


Animasyon, Yönetmen

Hidemi Kubo, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Animasyon 7.2 72

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 Animasyon Animasyon 7.8 56,287
1989 Animasyon Yönetmen
Animasyon
7.4 142
1986 Aksiyon Animasyon 7.3 3,390
1985 Animasyon Animasyon 7.9 390
1984 Animasyon Animasyon 7.7 3,396
1982 Aile Animasyon 7.3 29,228
1982 Animasyon Animasyon 7.6 6,031

Kralın Dönüşü
1980 Animasyon Animasyon 5.7 4,574
1977 Animasyon Animasyon 6.7 16,161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024