Giriş Kayıt
Ivo Kubecka

Ivo Kubecka (74)


Oyuncu

Ivo Kubecka, 09 Nisan 1945 doğumlu oyuncu.

Sauna (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1945
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.6 54

Devrim Ateşi
2013 Biyografi Oyuncu 7.9 1,212
2010 Suç Oyuncu 7.0 5
2008 63 Korku Oyuncu 6.3 6,445
2008 63 Dram Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 2.7 64
2004 Komedi Oyuncu 6.3 43
1997 Komedi Oyuncu 7.8 298

Her Yeni Sabah İçin Sana Teşekkür Ederim Di
1994 49 Komedi Oyuncu 7.1 243
1994 Suç Oyuncu 7.1 115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019