Giriş Kayıt
Stephen Kronish

Stephen Kronish


Senarist, Yapımcı

Stephen Kronish, senarist, yapımcı.

The Kennedys (2011), Büyük Tuzak (1987), The Secret Life of Marilyn Monroe (2015), The Kennedys After Camelot (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist 8.0 142,192
2017 Dram Senarist 6.3 686
2015 Biyografi Yapımcı
Senarist
6.8 1,799
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 7,459
2010 Aksiyon Çeşitli 7.4 74,675
2008 Aksiyon Yapımcı 7.4 28,520
2001 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.4 188,496
1997 Dram Yapımcı
Senarist
6.0 159
1996 Suç Yapımcı
Senarist
7.2 4,217
1989 Suç Senarist 7.7 2,990

Büyük Tuzak
1987 Suç Yapımcı
Senarist
7.8 2,665

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 39,741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023