Giriş Kayıt
Ivo Kristof

Ivo Kristof


Dublör, Oyuncu

Ivo Kristof, dublör, oyuncu.

Tarafsız Bölge (2001), Aziz George Ejderhayı Öldürüyor (2009), Winnetou und das Halbblut Apanatschi (1966), Blubberella (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ivo Krisotf | I. Kristof | Ivan Kristof | Ivo Kris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Dublör 5.5 262
2013 Macera Dublör 6.7 269
2011 Dram Çeşitli 7.8 5,430
2011 Aksiyon Dublör 2.3 2,288

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 9.4 1,579,540
2011 Dram Dublör 3.1 1,318
2011 Aksiyon Dublör 3.0 5,645
2010 Komedi Dublör 6.8 639
2010 Biyografi Dublör 4.6 1,016
2010 Dram Dublör 6.9 573
2009 Dram Dublör 6.2 263

Aziz George Ejderhayı Öldürüyor
2009 Dram Dublör 6.4 1,586

Manzara No:2
2008 Suç Dublör 6.5 323

Av Partisi
2007 Macera Dublör 6.8 23,892
2005 Komedi Oyuncu 7.1 134

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 252,135

Tarafsız Bölge
2001 Dram Dublör 7.9 42,337

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Dublör 6.3 286,240

Gladyatör
2000 Aksiyon Dublör 8.5 1,227,440
1999 Komedi Oyuncu 7.6 845

Barışçı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 51,458
1996 Fantastik Çeşitli 5.3 4,870
1992 Aksiyon Dublör 4.6 200

12 Kahraman Haydut: Zorlu Görev
1988 Aksiyon Oyuncu 5.1 945
1987 Aksiyon Oyuncu 5.3 868
1985 Aksiyon Oyuncu 4.4 3,539
1984 Macera Oyuncu 6.8 208
1981 Dram Oyuncu 7.4 362
1977 Biyografi Oyuncu 8.6 151
1968 Western Oyuncu 6.1 1,144
1966 Western Oyuncu 5.2 953
1966 Western Oyuncu
Dublör
5.7 1,196
1965 Macera Oyuncu 5.9 1,186
1965 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,101
1964 Western Oyuncu 6.6 2,624
1963 Western Oyuncu 6.9 3,327
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,320) The 100 (1,944) Fear the Walking Dead (1,472) La casa de papel (1,453) Euphoria (1,419) Chernobyl (1,265) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,143) Mindhunter (1,139) Yellowstone (1,083)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019