Giriş Kayıt
Milton Krims

Milton Krims (84)


Senarist, Yönetmen

Milton Krims, 07 Şubat 1904 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yönetmen.

The Sisters (1938), Devler Savaşı (1949), Confessions of a Nazi Spy (1939), Anthony Adverse (1936) gibi yapımlarla biliniyor.

Milton Krims, 11 Temmuz 1988 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1904
Ölüm Tarihi: 11 Temmuz 1988
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 Fantastik Senarist 8.2 8,626
1957 Suç Senarist 8.3 9,953
1957 Western Senarist 7.5 3,353
1956 52 Romantik Senarist 5.2 573

Çapkın Kumarbaz
1955 51 Western Senarist 6.4 696

Aşkım Kılıcımdır
1954 50 Macera Yönetmen
Senarist
5.8 207
1952 48 Dram Senarist 5.8 738

Devler Savaşı
1949 45 Macera Senarist 6.9 1,822
1948 44 Biyografi Senarist 6.3 981
1940 36 Biyografi Senarist 6.9 626
1939 35 Dram Senarist 6.7 1,796
1938 34 Dram Senarist 6.7 2,022
1937 33 Dram Senarist 6.7 812
1937 33 Dram Senarist 6.1 594
1936 32 Macera Senarist 6.3 1,875
1936 32 Aksiyon Senarist 5.7 489
1932 28 Western Senarist 6.1 106
1931 27 Gizem Senarist 5.6 445
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023