Giriş Kayıt
James Krieg

James Krieg


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

James Krieg, yapımcı, senarist, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: James V. Krieg | Jim Krieg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Senarist
Yapımcı
   
2024 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.7 69
2024 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.3 2,295
2023 Animasyon Yapımcı 6.3 180
2023 Animasyon Yapımcı 6.4 27
2023 Aksiyon Yapımcı    
2023 Animasyon Yapımcı 6.0 2,299
2023 Animasyon Yapımcı 5.9 81
2022 Animasyon Yapımcı 6.8 114
2022 Animasyon Yapımcı 6.1 413
2022 Animasyon Yapımcı    
2021 Animasyon Yapımcı 6.4 16,318
2021 Animasyon Yapımcı 6.7 2,264
2021 Animasyon Yapımcı 7.1 42
2021 Animasyon Yapımcı 7.6 1,987
2021 Animasyon Yapımcı 5.5 407
2021 Animasyon Yapımcı 7.8 267
2021 Animasyon Yapımcı 6.4 3,626
2021 Animasyon Yapımcı 6.5 501
2021 Animasyon Yapımcı 6.8 38
2021 Animasyon Yapımcı 6.1 3,243
2021 Animasyon Yapımcı 7.3 2,063
2020 Animasyon Yapımcı 6.4 1,715
2020 Animasyon Yapımcı 7.9 6,195
2020 Animasyon Yapımcı 7.4 19,712

Superman: Kızıl Evlat
2020 Animasyon Yapımcı 6.3 6,567
2019 Kısa Metraj Yapımcı 8.1 165

Wonder Woman: Kan Bağları
2019 Animasyon Yapımcı 5.9 8,482
2019 Animasyon Senarist
Yapımcı
8.5 37
2019 Animasyon Senarist    

Scooby Doo! Ve 13'üncü Hayaletin Laneti
2019 Animasyon Yapımcı 8.3 27

Batman - Şşşş!
2019 Animasyon Yapımcı 6.9 23,081
2019 Animasyon Yapımcı 6.0 71
2019 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.5 10,662

Scooby Doo! Ve 13'üncü Hayaletin Laneti
2019 Animasyon Yapımcı 6.4 1,947

Süpermenler Hükümdarlığı
2019 Animasyon Senarist 6.8 18,409

She-Ra ve Güç Prensesleri
2018 Animasyon Senarist 8.1 19,544
2018 Animasyon Senarist 5.7 1,176
2018 Animasyon Senarist 6.3 2,033

Batman: Gotham'ın Gaz Lambaları
2018 Animasyon Senarist 6.7 19,150
2017 Animasyon Senarist 5.9 15,303
2017 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.3 552
2016 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.5 2,542
2016 Animasyon Senarist 6.0 1,813
2016 Animasyon Senarist 5.8 1,585
2016 Animasyon Senarist 6.3 1,711

Sevimli Kedi İş Başında 2
2015 Animasyon Senarist 4.3 649
2015 Animasyon Senarist 6.2 1,869
2015 Animasyon Senarist 6.4 3,026
2015 Animasyon Senarist 6.0 1,220
2014 Animasyon Senarist 6.4 1,599

Scooby-Doo! Frankenstein'ın Laneti
2014 Animasyon Senarist 6.6 2,551

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 Animasyon Senarist 8.1 60,332

Dost musun, Düşman mı ?
2012 Komedi Senarist 5.0 5,540

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.0 7,565
2010 Animasyon Senarist 6.0 2,061
2010 Aile Senarist 5.3 2,283

Ben 10: Üstün Uzaylı
2010 Animasyon Senarist 7.7 11,727
2010 Animasyon Senarist 8.2 18,204

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Senarist 4.6 5,575
2009 Aile Senarist 5.5 2,440

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Senarist 7.3 10,329

Ben 10: Uzaylı Gücü
2008 Animasyon Senarist 7.4 14,831

Doğaüstü
2005 Dram Senarist 8.4 488,869
2003 Komedi Çeşitli 8.0 1,555
2002 Komedi Senarist
Çeşitli
8.1 92,299

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Oyuncu 5.7 8,257
1996 Korku Oyuncu 4.2 5,433
1996 Komedi Senarist 5.8 3,560

Örümcek Adam
1994 Animasyon Senarist 8.4 35,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film