Giriş Kayıt
Fran Kranz

Fran Kranz


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Fran Kranz, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

2015 yılının Ağustos ayında Spencer Margaret Richmond ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Dehşet Kapanı (2011), Dollhouse (2009), Bloodsucking Bastards (2015), You Might Be the Killer (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu    

Buluşma
2021 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.7 7,253
2019 Dram Oyuncu 6.2 7,388
2019 Biyografi Oyuncu 7.9 14,570
2018 Dram Oyuncu 5.1 1,223
2018 Komedi Oyuncu 5.9 6,282
2018 Dram Oyuncu 7.4 27,556
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,610
2018 Komedi Oyuncu 5.3 613
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 260

Kara Kule
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 146,266
2016 Gerilim Oyuncu 5.0 5,887
2015 Gerilim Oyuncu 5.2 5,587
2015 Komedi Oyuncu 5.7 6,817

Ben Kaybolmadan Önce
2014 Dram Oyuncu 7.2 10,090
2014 Suç Oyuncu 6.1 2,173
2014 Komedi Oyuncu 5.5 1,062
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 1,535
2014 Belgesel Oyuncu 6.4 1,366

Aşk Açlığı
2014 Komedi Oyuncu 5.6 1,593
2014 Komedi Oyuncu 5.3 1,800
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 359

Kuru Gürültü
2012 Komedi Oyuncu 7.0 17,103
2012 Dram Oyuncu 7.2 10,867
2012 Komedi Oyuncu 7.2 854

Dehşet Kapanı
2011 Korku Oyuncu 7.0 453,003

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Oyuncu 6.6 36,934

Beni Bırakma
2010 Dram Oyuncu 4.8 420
2009 Dram Oyuncu 7.7 936
2009 Dram Oyuncu 7.7 51,917

Yol Muhabbeti
2008 Macera Oyuncu 4.2 2,462
2008 Komedi Oyuncu 5.9 407
2007 Komedi Oyuncu 4.7 467

Diriliş: Vampir Avcısı
2007 Aksiyon Oyuncu 4.9 12,604
2006 Dram Oyuncu 5.6 1,384
2006 Komedi Oyuncu 5.7 733
2006 Komedi Oyuncu 6.5 6,040

Parlak Zeka
2006 Komedi Oyuncu 5.6 3,492

Köy
2004 Dram Oyuncu 6.6 278,777
2004 Dram Oyuncu 6.1 339

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Oyuncu 7.3 138,722

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Oyuncu 6.2 52,047

Karanlık Yolculuk
2001 Dram Oyuncu 8.0 853,437

İlk Gün
2001 Suç Oyuncu 7.7 475,337
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film