Giriş Kayıt
Steve Kozak

Steve Kozak (56)


Yapımcı

Steve Kozak, 22 Ocak 1963 Los Angeles, California, ABD doğumlu yapımcı.

The Tonight Show with Jay Leno (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1963
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 53 Komedi 6.1 157
1998 Komedi Yapımcı 8.5 37,795
1992 Komedi Çeşitli 5.2 9,708
1990 Komedi Çeşitli 7.5 367

Cennet Kulübü
1986 23 Komedi Çeşitli 5.1 5,500
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019