Giriş Kayıt
Mark Korven

Mark Korven


Müzisyen, Editör, Müzisyen, Yapımcı

Mark Korven, müzisyen, editör, müzisyen, yapımcı.

The VVitch: A New-England Folktale (2015), Küp (1997), Deniz Feneri (2019), Siyah Telefon (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Müzik 7.7 60,994

Siyah Telefon
2021 Korku Müzik 6.9 149,354

Resident Evil: Raccoon Şehri
2021 Aksiyon Müzik 5.2 55,721
2021 Dram Müzik 7.4 20,504
2021 Dram Müzik 7.5 3,552

Kimse Sağ Çıkmayacak
2021 Dram Müzik 5.3 2,347

Deniz Feneri
2019 Dram Müzik 7.4 222,515
2019 Dram Müzik 5.4 58,066
2019 Dram Müzik 6.6 1,501
2018 Korku Müzik 4.2 1,321
2018 Dram Müzik 5.3 8,725
2018 Belgesel Müzik 7.9 119
2017 Suç Müzik 4.8 2,167
2016 Dram Müzik 5.0 560
2015 Dram Müzik
Müzik
6.9 268,862
2015 Belgesel Müzik 7.3 93
2015 Belgesel Müzik 7.3 67
2014 Fantastik Müzik 6.6 1,581
2013 Dram Müzik 6.8 457
2013 Kısa Metraj Editör
Müzik
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.4 6
2012 Belgesel Müzik 7.4 27
2012 Belgesel Müzik 8.0 212
2008 Aksiyon Müzik 7.1 901

Küp
1997 Gizem Müzik 7.2 234,585
1997 Müzik 6.4 121
1995 Komedi Müzik 6.7 234
1987 Komedi Müzik 6.7 1,824
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023