Giriş Kayıt
Kôhei Tanaka

Kôhei Tanaka (70)


Müzisyen

Kôhei Tanaka, 14 Şubat 1954 Osaka, Japonya doğumlu müzisyen.

One Piece: Wan pîsu (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1954
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Diğer Bir İsmi: Kouhei Tanaka
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 62 Animasyon Müzik 6.5 55
2012 58 Animasyon Müzik 7.7 9,737
2012 Animasyon Müzik 7.7 6,176
2009 55 Animasyon Müzik 7.5 7,217
2009 Animasyon Müzik 8.5 1,270
2009 Animasyon Müzik    
2008 54 Animasyon Müzik 6.9 1,698
2007 53 Animasyon Müzik 6.8 2,228
2007 Animasyon Müzik 6.8 592
2005 51 Animasyon Müzik 7.2 3,101
2005 Animasyon Müzik 7.2 1,458
2005 Animasyon Müzik 7.7 55
2004 50 Animasyon Müzik 6.8 659
2003 Animasyon Müzik 7.4 766
2003 49 Animasyon Müzik 7.2 2,764

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 48 Animasyon Müzik 6.2 2,280
2001 Aksiyon Müzik 6.8 345
2001 47 Animasyon Müzik 6.6 3,086
2000 46 Animasyon Müzik 6.9 6,876
1999 Animasyon Müzik 9.0 237,820
1998 44 Animasyon Müzik 6.2 188
1996 Animasyon Müzik 7.9 1,888
1992 38 Kısa Metraj Müzik 6.8 799
1991 Animasyon Müzik 7.1 651
1989 35 Animasyon Müzik 7.2 71
1989 35 Animasyon Müzik 6.2 31
1989 Animasyon Müzik 7.3 35
1988 34 Animasyon Müzik 7.7 2,028
1987 Animasyon Müzik 7.1 210
1987 Animasyon Müzik 7.6 291
1986 Aksiyon Müzik 8.0 208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film