Giriş Kayıt
Michael Koman

Michael Koman


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Michael Koman, senarist, yapımcı, oyuncu.

Nathan for You (2013), How to with John Wilson (2020), Important Things with Demetri Martin (2009), Eagleheart (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kötü Seyahat
2021 Komedi Yapımcı 6.5 27,560
2020 Belgesel Yapımcı
Senarist
8.6 5,036
2013 Belgesel Yapımcı
Senarist
8.9 38,928
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 2,171
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
7.8 3,688
2005 Komedi Senarist 8.4 39,195
1993 Komedi Oyuncu
Senarist
8.2 19,019
1975 Komedi Senarist 8.0 52,990
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film