Giriş Kayıt
Terence Knox

Terence Knox (77)


Oyuncu

Terry Davis, 16 Aralık 1946 Richland, Washington, ABD doğumlu oyuncu.

Tour of Duty (1987), Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1992), The Hunters (2011), The Invaders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Terry Davis
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1946
Doğum Yeri: Richland, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Terrence Knox | Terry Knox
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 75 Komedi Oyuncu 4.6 52
2015 69 Gerilim Oyuncu 4.0 243
2014 68 Aksiyon Oyuncu    
2012 66 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 311
2011 65 Suç Oyuncu 4.0 2,162
2010 64 Korku Oyuncu 2.8 235
2009 63 Korku Oyuncu 3.1 135
2007 61 Western Oyuncu 4.0 421
1997 Suç Oyuncu 8.2 2,460
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 509
1993 Macera Oyuncu 6.7 26,625
1992 46 Korku Oyuncu 4.3 9,573
1990 44 Aksiyon Oyuncu 4.7 117
1987 Aksiyon Oyuncu 8.3 4,983
1987 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,004
1987 41 Suç Oyuncu 7.0 385
1983 37 Biyografi Oyuncu 6.7 1,595
1982 Dram Oyuncu 8.0 5,262
1980 34 Komedi Oyuncu 6.7 16,858
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film