Giriş Kayıt
Keira Knightley

Keira Knightley


Oyuncu, Kameraman, Yapımcı

Keira Knightley, oyuncu, kameraman, yapımcı.

2013 yılının Mayıs ayında James Righton ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003), Yapay Oyun (2014), Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı (2006), Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kiera Knightley
9.1 (253 Oy)
  • Currently 182.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (181)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 6.5 34,018
2021 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.4 494
2021 Komedi Oyuncu 5.7 3,749
2020 Komedi Oyuncu 6.3 10,655

Resmi Sırlar
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 55,072

Sonra
2019 Dram Oyuncu 6.3 24,032
2019 Dram Oyuncu 4.7 3,968
2018 Biyografi Oyuncu 6.7 26,592

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 Macera Oyuncu 5.6 37,630

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 350,041
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 6,969

Gizli Güzellik
2016 Dram Oyuncu 6.8 105,456
2015 Macera Oyuncu 7.1 233,902
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871

Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8.0 830,912

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Oyuncu 6.4 45,981

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 138,730
2013 Dram Oyuncu 7.4 168,006
2012 Dram Oyuncu 6.6 107,128

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Oyuncu 6.7 119,209
2011 Macera Oyuncu 6.3 10,529

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Oyuncu 6.4 108,840

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Oyuncu 7.1 154,002

Londra Bulvarı
2010 Suç Oyuncu 6.2 50,494

Son Gece
2010 Dram Oyuncu 6.5 50,814
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 795
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 431
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,917

Düşes
2008 Biyografi Oyuncu 6.9 87,624

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Oyuncu 6.1 19,044
2008 Oyuncu 6.8 1,668

Kefaret
2007 Dram Oyuncu 7.8 302,079
2007 Dram Oyuncu 5.8 11,783

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 698,769
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,306

Annie Leibovitz: Objektiften Yansıyan Bir Yaşam
2006 Belgesel Oyuncu 7.4 566

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 773,555
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226
2005 Aksiyon Oyuncu 5.9 69,611

Aşk ve Gurur
2005 Dram Oyuncu 7.8 334,734

Çıldırış
2005 Dram Oyuncu 7.1 119,768
2005 Komedi Oyuncu 5.2 845

Kral Arthur
2004 Aksiyon Oyuncu 6.3 176,859

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Oyuncu 7.6 534,013

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,221,199
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,682
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 52
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,557

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Oyuncu
3.8 6,130

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 Komedi Oyuncu 6.7 117,198
2002 Kısa Metraj Oyuncu 5.0 143

Doktor Jivago
2002 Dram Oyuncu 7.3 5,483
2002 Romantik Oyuncu 5.9 273
2002 Dram Oyuncu 6.8 2,797

Delik
2001 Dram Oyuncu 6.2 48,432
2001 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,670
2001 Kısa Metraj Oyuncu
Kameraman
3.2 148

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 865,991
1998 Dram Oyuncu 6.8 829
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679
1996 Aile Oyuncu 6.3 319
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,322
1996 News Oyuncu 3.2 942
1995 Dram Oyuncu 5.9 601
1995 Dram Oyuncu 4.5 1,119
1994 News Oyuncu 3.2 975
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,356
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,345
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film