Giriş Kayıt
Jack Kney

Jack Kney


Kameraman, Yapımcı

Jack Kney, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölmek İçin On Üç Sebep: Sebeplerin Ötesinde
2017 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 1,821
2017 Belgesel Yönetmen 8.0 491
2016 Biyografi Kameraman 6.6 53,602
2015 Belgesel Kameraman 8.2 1,410
2015 Komedi Kameraman 6.2 138,469

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Kameraman 6.4 237,096
2011 Kısa Metraj 8.0 14
2010 Belgesel Kameraman 6.6 12

Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 Belgesel Kameraman 1.6 17,501
2008 Belgesel Kameraman 2.5 12,065
2007 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
7.0 644,101

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Yapımcı 7.1 657,986

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Yapımcı 7.3 726,232
2004 Belgesel Yapımcı 7.7 40

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 Komedi 0 7.7 45,582

Oyuncu
1992 Komedi 0 7.5 61,966
1992 Komedi 0 5.4 2,293
1988 Komedi 0 7.9 897
1984 Dram Çeşitli 7.2 3,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023