Giriş Kayıt
Cheryl Kloner

Cheryl Kloner


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Minnesota, USA, Minnesota, ABD doğumlu casting, oyuncu yönetmeni, oyuncu.

The King Of Queens 2 (1998), Monk (2002), Kazaam (1996), Out of Order (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Minnesota, USA
Doğum Yeri: Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Cheryl Faye Kloner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 4.5 285

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Casting 6.2 79,639
2003 Dram Casting 7.0 649
2002 Komedi Casting 7.9 59,772
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 13,448

The King Of Queens 2
1998 Komedi Casting 7.3 70,274
1996 Komedi Casting 3.0 21,948

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Casting 5.2 23,011
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019