Giriş Kayıt
Fernando Kliche

Fernando Kliche


Oyuncu

Fernando Kliche, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.9 23
2017 Komedi Oyuncu 8.0 8
2016 Suç Oyuncu 4.3 230
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 326
2015 Oyuncu 6.1 20
2014 Dram Oyuncu 1.7 31
2012 Komedi Oyuncu 5.9 178
2012 Komedi Oyuncu 6.4 49
2007 Komedi Oyuncu 6.5 54
2006 Komedi Oyuncu 6.0 566
2003 Komedi Oyuncu 5.8 30
2000 Gerilim Oyuncu 6.7 64
1999 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024