Giriş Kayıt
Elina Kivihalme

Elina Kivihalme


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Elina Kivihalme, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Çeşitli 7.0 75
2014 Belgesel Çeşitli 7.1 93
2012 Belgesel Çeşitli 6.6 32
2011 Belgesel Yapımcı 7.3 326
1999 Dram Yönetmen 3.8 1,409
1993 Komedi Çeşitli 6.6 256
1982 Suç Oyuncu 7.4 973
1982 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 209
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,411) Mindhunter (1,768) The 100 (1,721) La casa de papel (1,545) Preacher (1,487) Legion (1,467) The Terror (1,419) Big Little Lies (1,158) Chernobyl (1,122) The Big Bang Theory (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019