Giriş Kayıt
Rob Kitzmann

Rob Kitzmann


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Rob Kitzmann, görüntü yönetmeni, kameraman.

The Inbetweeners (2008), Episodes (2011), Little Britain (2003), Green Wing (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Kitzman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 962
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 5,552
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 1,494
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 639
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 226
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 1,120
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 6,039
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 5,735
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 132
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 198
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 143
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 182
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 30,702
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 3,630
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 634
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.2 2,893
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 73,177
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 215
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 1,154
2007 Komedi Kameraman 6.5 52
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 8,413
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 549
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 780
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 1,141

Kıyamet Kasabası
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 5,086
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.3 10,312
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 19,936
2000 Komedi Kameraman 8.5 50,064
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.4 9,301
1997 Komedi Kameraman 8.5 16,934
1995 Komedi Kameraman 8.6 33,442
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019