Giriş Kayıt
Minoru Nishida

Minoru Nishida


Animasyon, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Minoru Nishida, animasyon, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Animasyon Animasyon 7.7 10,599
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.2 1,181,776
2003 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 7,218
1996 Animasyon Sanat Yönetmeni 8.1 17,450
1992 Animasyon Sanat Yönetmeni
Animasyon
6.9 247
1991 Animasyon Animasyon 7.6 17,544
1986 Aksiyon Animasyon 7.3 3,382
1985 Animasyon Animasyon 7.9 18,871
1984 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 3,396
1982 Aile Animasyon 7.3 29,210
1982 Animasyon Animasyon 7.6 6,031

Kralın Dönüşü
1980 Animasyon Animasyon 5.7 4,574
1977 Animasyon Animasyon 6.7 16,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024