Giriş Kayıt
Yûsuke Kishi

Yûsuke Kishi


Senarist

Yûsuke Kishi, senarist.

Diğer Bir İsmi: Yuusuke Kishi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Senarist 7.9 3,345

Şeytanın Dersi
2012 Gerilim Senarist 6.6 6,393
2012 Dram Senarist 6.2 78
2012 Gizem Senarist 7.3 348

Kara Ev
2007 Korku Senarist 6.1 1,119
2003 Dram Senarist 7.2 981
1999 Korku Senarist 6.2 454
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023