Giriş Kayıt
Jeremiah Kipp

Jeremiah Kipp


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Jeremiah Kipp, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Korku Yönetmen
Senarist
5.1 1,513
2019 Dram Yönetmen 5.7 2,014
2018 Korku Yönetmen
Senarist
2.1 388
2018 Gizem Yönetmen 7.8 130
2017 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.2 24
2016 Korku Yönetmen 3.0 212
2014 Korku Yönetmen 4.6 388
2014 Fantastik Yönetmen Asistanı 3.8 253
2013 Kısa Metraj Yönetmen 8.5 36
2012 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.4 27
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.2 60
2012 Dram Yapımcı 4.7 5,520
2011 Dram Yönetmen Asistanı 3.1 250
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
2.4 94
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 284
2010 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
4.0 243
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 98

Mezar Hırsızları
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 11,234
2007 Dram Yönetmen Asistanı 4.1 160
2007 Gerilim 4.5 76
2006 Korku Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Çeşitli
4.5 236
2006 Kısa Metraj Yönetmen 7.2 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film