Giriş Kayıt
Rudyard Kipling

Rudyard Kipling (70)


Senarist

Joseph Rudyard Kipling, 30 Aralık 1865 Bombay, Maharashtra, Hindistan doğumlu senarist.

Orman Çocuğu (2016), Mogli: Orman Çocuğu (2018), Kral Olacak Adam (1975), Ormanın Kitabı (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Rudyard Kipling, 18 Ocak 1936 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joseph Rudyard Kipling
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1865
Ölüm Tarihi: 18 Ocak 1936
Doğum Yeri: Bombay, Maharashtra, Hindistan
Diğer Bir İsmi: R. Kipling
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Senarist 6.5 65,963

Orman Çocuğu
2016 Macera Senarist 7.4 293,557
2010 Kısa Metraj Senarist 5.8 26
2010 Aksiyon Senarist 4.6 36

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Senarist 5.3 18,110
1998 Macera Senarist 4.2 909
1997 Macera Senarist 4.5 1,213
1996 Aile Senarist 7.1 429

Ormanın Kitabı
1994 Macera Senarist 6.0 19,063
1988 Animasyon Senarist 7.1 187
1975 Aile Senarist 7.6 575

Kral Olacak Adam
1975 Macera Senarist 7.7 52,328
1975 Animasyon Senarist 8.0 2,161
1973 Senarist 7.6 2,325
1969 Animasyon Senarist 7.9 902
1967 Senarist 7.3 130

Orman Çocuğu
1967 Animasyon Senarist 7.6 200,122
1965 Animasyon Senarist 7.5 966
1962 Komedi Senarist 5.9 1,337
1950 Macera Senarist 6.5 2,272
1948 Dram Senarist 7.6 334
1942 Aksiyon Senarist 6.7 4,737

Fedailer Mangası
1939 Aksiyon Senarist 7.2 12,883
1937 Macera Senarist 6.4 857
1937 Macera Senarist 6.9 1,952

Korkusuz Kaptanlar
1937 Macera Senarist 7.9 11,042
1936 Animasyon Senarist 5.9 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film