Giriş Kayıt
Nikolai Kinski

Nikolai Kinski (43)


Oyuncu

Nanhoï Nikolai Kinski, 30 Temmuz 1976 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Tortilla Soup (2001), 1915 (2015), Kinski Paganini (1989), Yves Saint Laurent (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nanhoï Nikolai Kinski
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1976
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.4 67
2017 41 Dram Oyuncu 5.7 2,615
2017 41 Dram Oyuncu 5.3 573
2016 40 Aksiyon Oyuncu 5.1 251
2015 39 Aksiyon Oyuncu 5.3 54,362
2015 39 Dram Oyuncu 4.8 4,510

Aşkı Bulunca
2014 38 Komedi Oyuncu 5.7 1,505
2014 38 Biyografi Oyuncu 6.3 10,411
2014 Suç Oyuncu 6.3 64
2014 Suç Oyuncu 6.5 13
2013 37 Gerilim Oyuncu 5.9 251
2012 36 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 8
2011 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 13
2010 Dram Oyuncu 7.0 932
2009 Suç Oyuncu 5.9 108

Kontes
2009 33 Biyografi Oyuncu 6.2 7,346
2008 32 Belgesel 7.8 447
2006 Suç Oyuncu 6.5 65
2006 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,960
2006 30 Biyografi Oyuncu 5.2 2,680
2006 30 Suç Oyuncu 5.3 2,977

Gelecek Flux'ta
2005 29 Aksiyon Oyuncu 5.4 119,780
2002 26 Dram Oyuncu 6.6 173
2001 25 Komedi Oyuncu 6.7 3,927
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1995 Suç Oyuncu 7.6 237
1994 18 Dram Oyuncu 7.7 53
1989 13 Biyografi Oyuncu 5.4 874

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.1 2,127
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,129) The 100 (1,723) Fear the Walking Dead (1,351) La casa de papel (1,323) Euphoria (1,323) The Big Bang Theory (1,147) Chernobyl (1,146) Legion (1,073) Mindhunter (1,026) Big Little Lies (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019