Giriş Kayıt
Chûji Kinoshita

Chûji Kinoshita


Müzisyen, Oyuncu

Chûji Kinoshita, müzisyen, oyuncu.

Ningen no jôken (1959), Ningen no jôken (1961), Ningen no jôken (1959), Narayama Türküsü (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Müzik 6.7 149
1979 Aksiyon Müzik 6.0 29
1977 Aksiyon Müzik 6.5 37
1975 Animasyon Müzik 5.9 726
1974 Dram Müzik 7.0 71
1973 Aksiyon Müzik 6.1 252
1972 Suç Müzik 6.6 57
1972 Aksiyon Müzik 6.7 16
1971 Müzik 6.9 85
1971 Aksiyon Müzik 6.4 36
1970 Aksiyon Müzik 7.0 87
1968 Suç Müzik 6.0 38
1967 Dram Müzik    
1966 Komedi Müzik 6.4 14
1964 Dram Müzik 7.3 22
1964 Dram Müzik 6.5 73
1963 Dram Müzik 7.6 284
1962 Dram Müzik 6.9 69
1962 Dram Müzik 7.2 310
1961 Dram Müzik 7.4 569
1961 Animasyon Müzik 6.4 77
1961 Dram Müzik 8.8 6,596
1960 Dram Müzik 7.0 341
1960 Müzik 6.8 390
1960 Dram Müzik 6.6 133
1959 Dram Müzik 8.5 6,766
1959 Dram Müzik 6.8 101
1959 Dram Müzik 8.5 8,420
1959 Müzik 7.1 173
1958 Animasyon Müzik 6.5 527
1958 Gizem Müzik 6.9 82

Narayama Türküsü
1958 Dram Müzik 7.8 3,507
1957 Dram Müzik 7.2 1,102

Tayfun
1957 Dram Müzik 5.9 117
1956 Müzik 7.0 491
1955 Dram Müzik 7.6 394
1955 Dram Müzik 6.8 107
1954 Dram Müzik 7.0 180
1954 Dram Müzik 6.3 60

Yirmi Dört Göz
1954 Dram Müzik 8.0 2,620
1953 Dram Müzik 7.4 356
1953 Müzik 7.1 584
1952 Komedi Müzik 6.1 214
1951 Dram Müzik 6.9 102
1951 Komedi Müzik 6.6 650
1951 Dram Müzik 6.8 117
1950 Müzik 6.9 188
1949 Oyuncu
Müzik
7.0 105
1949 Komedi Müzik 7.0 266
1948 Müzik 6.3 124
1948 Müzik 6.6 158
1947 Dram Müzik 7.4 393
1947 Dram Müzik 6.8 108
1946 Dram Müzik 6.4 108
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023