Giriş Kayıt
Tae-Yong Kim

Tae-Yong Kim (54)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Tae-Yong Kim, 09 Aralık 1969 Seoul, Güney Kore doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Fısıltılı Koridorlar 2 (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Aralık 1969
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Kim Tae Yong
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 45 Gerilim Senarist
Yönetmen
6.0 188
2013 44 Yönetmen    
2012 43 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 45
2012 43 Dram Yönetmen 5.9 60
2010 41 Dram Senarist
Yönetmen
6.8 2,191
2009 40 Yönetmen    
2009 40 Dram Yönetmen 4.9 21
2006 37 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 375
2006 37 Komedi Oyuncu 5.8 118

Fısıltılı Koridorlar 2
1999 30 Korku Senarist
Yönetmen
6.3 3,600
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024