Giriş Kayıt
Jana Julie Kilka

Jana Julie Kilka (32)


Oyuncu

Jana Julie Kilka, 16 Mayıs 1987 Munich, Batı Almanya doğumlu oyuncu.

Verbotene Liebe (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Munich, Batı Almanya
Diğer Bir İsmi: Jana Kilka | Jana Julie Kilke
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.4 195
2007 20 Komedi Oyuncu 5.4 593
2005 Macera Çeşitli 8.7 185,352
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2003 Suç Oyuncu 5.4 122
1999 Komedi Oyuncu 5.5 726
1995 Dram Oyuncu 5.4 576
1993 Dram Oyuncu 3.5 154
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1967 Suç Oyuncu 7.5 153
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,338) Mindhunter (1,725) The 100 (1,662) La casa de papel (1,519) Preacher (1,456) Legion (1,453) The Terror (1,399) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019