Giriş Kayıt
Q'orianka Kilcher

Q'orianka Kilcher (29)


Oyuncu, Yapımcı

Q'orianka Waira Qoiana Kilcher, 11 Şubat 1990 Schweigmatt, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi (2005), Dora ve Kayıp Altın Şehri (2019), The Power of Few (2013), Princess Ka'iulani (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Q'orianka Waira Qoiana Kilcher
Doğum Tarihi: 11 Şubat 1990
Doğum Yeri: Schweigmatt, Baden-Württemberg, Almanya
Diğer Bir İsmi: Q'Orianka
Takma İsmi: Q
Burcu: Kova
Boyu: 1.61 m
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dora ve Kayıp Altın Şehri
2019 29 Macera Oyuncu 6.0 3,227
2019 29 Korku Oyuncu    

Ruh Avcısı
2018 Dram Oyuncu 7.7 28,710

Vahşiler
2017 27 Macera Oyuncu 7.2 55,478

Ölüm Odası
2017 27 Korku Oyuncu 4.8 10,622
2017 27 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 95
2016 26 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.6 241
2015 25 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,598
2015 25 Dram Oyuncu 5.9 1,902
2013 23 Tarihi Oyuncu    
2013 23 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 3,366
2013 23 Aksiyon Oyuncu 3.2 306
2013 23 Belgesel Yapımcı 8.6 76
2012 22 Dram Oyuncu 6.7 533
2011 Macera Oyuncu 6.4 9,562
2011 21 Dram Oyuncu 7.1 182
2011 Suç Oyuncu 8.2 90,501
2009 19 Dram Oyuncu 6.2 1,490

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 233,561

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 15 Biyografi Oyuncu 6.7 78,979

Grinç
2000 10 Komedi Oyuncu 6.1 184,806
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019