Giriş Kayıt
Sam Vincent

Sam Vincent (47)


Oyuncu, Yapımcı

Samuel Vincent Khouth, 05 Ekim 1971 North Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Planet Hulk (2010), Kidô Senshi Gundam 00 (2007), Fantastic Four: World's Greatest Heroes (2006), (2018) Ejderhalar Prensi (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Samuel Vincent Khouth
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1971
Doğum Yeri: North Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Samuel Khouth | Sam Khouth | Samuel Kouth | Sam Ko
Burcu: Terazi
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 5.5 5,455

Ejderhalar Prensi
2018 Animasyon Oyuncu 8.3 8,684

My Little Pony Filmi
2017 46 Animasyon Oyuncu 6.1 5,223
2017 Dram Oyuncu 8.2 46,526
2017 Animasyon Oyuncu 4.6 12

Barbie Video Oyunu Kahramanı
2017 46 Animasyon Oyuncu 5.1 262
2016 45 Aksiyon Oyuncu 7.9 56

Sosis Partisi
2016 45 Animasyon Oyuncu 6.2 160,824
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 239

Barbie & Kız Kardeşleri: Büyük Kuçu Macerası
2015 44 Animasyon Oyuncu 6.4 362
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 539
2014 43 Dram Yapımcı 4.8 277
2014 43 Animasyon Oyuncu 7.2 5,306
2014 43 Animasyon Oyuncu 6.5 100
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 182
2014 43 Oyuncu 7.6 118

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 42 Animasyon Oyuncu 6.1 710
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 654
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 638
2012 Animasyon Oyuncu 6.3 764

Muhteşeme Yolculuk
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 53
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 423
2010 39 Animasyon Oyuncu 5.6 36

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 18,001
2010 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,631
2010 39 Animasyon Oyuncu 6.8 11,092
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 67

Coop Kat'e Karşı
2008 Animasyon Oyuncu 6.0 2,073
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 233
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 1,882
2007 36 Animasyon Oyuncu 4.8 228

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 190,436
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 1,393
2006 Animasyon Oyuncu 8.1 1,405
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 9,853
2006 Animasyon Oyuncu 8.4 2,221
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 1,795
2005 34 Animasyon Oyuncu 8.4 2,377
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 1,162
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 1,777
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 2,040
2003 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,113
2003 Animasyon Oyuncu 8.4 952
2002 Animasyon Oyuncu 6.1 3,307
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 573
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 116
2001 Animasyon Oyuncu 7.2 1,096
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 9,313
2000 29 Animasyon Oyuncu 4.7 829
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 13,210
1999 Animasyon Oyuncu 7.4 29,701
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,345
1999 28 Animasyon Oyuncu 7.4 1,301
1999 Animasyon Oyuncu 7.1 202
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 118
1995 Dram Oyuncu 7.7 10,527
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 187
1993 22 Animasyon Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu 7.6 596
1989 Animasyon Oyuncu 7.9 4,191

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,832

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 9,958
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019