Giriş Kayıt
Aamir Khan

Aamir Khan


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Aamir Khan, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

1986 yılının Nisan ayında Reena Dutta ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2005 yılının Aralık ayında Kiran Rao ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

3 Aptal (2009), Dangal (2016), Yerdeki Yıldızlar (2007), PK (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Master Aamir
Takma İsmi: AK
Web Sitesi:
9.7 (551 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Yapımcı 9.5 6

Bollywood'un Romantikleri
2023 Belgesel Oyuncu 8.4 37
2022 Dram Oyuncu    
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 174,772
2021 Gerilim Oyuncu 3.2 339

Hindistan Eşkıyaları
2018 Aksiyon Oyuncu 4.1 21,944

Süperstar
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.8 29,410
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.3 209,958
2015 Dram Oyuncu 7.0 19,855
2014 Komedi Oyuncu 8.1 201,046
2013 Aksiyon Oyuncu 5.4 49,050
2013 Dram Oyuncu 6.6 5,760
2012 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.2 45,021
2012 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.6 7,608
2011 Dram 7.1 4,384
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.5 32,218
2011 Belgesel Oyuncu 7.8 109

Mumbai Günlükleri
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 13,749
2010 Komedi Yapımcı 7.4 12,745

3 Aptal
2009 Komedi Oyuncu 8.4 433,472
2009 Komedi 6.7 1,319
2009 Dram Oyuncu
7.1 11,032
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 66,736
2008 Komedi Yapımcı 7.4 28,192

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
Müzik
8.3 206,463
2006 Dram Oyuncu 7.1 35,018

Sarıya Boya
2006 Komedi Oyuncu
Müzik
8.1 122,295
2005 Biyografi Oyuncu
Müzik
6.5 10,495
2003 Belgesel Oyuncu 8.4 435
2001 Komedi Oyuncu 8.1 75,705

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Yapımcı
Oyuncu
8.1 120,597
2000 Game-Show Oyuncu 7.3 348
2000 Aksiyon Oyuncu 3.7 4,905
1999 Oyuncu
Müzik
6.1 5,855

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.1 26,874

Toprak
1998 Dram Oyuncu 7.6 8,110
1998 Suç Oyuncu
Müzik
7.2 12,139
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 11,686

Hindistan Kralı
1996 Dram Oyuncu 6.1 8,357
1995 Dram Oyuncu 6.9 5,461
1995 Komedi Oyuncu 7.4 10,418
1995 Dram Oyuncu 4.5 877
1995 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,568
1994 Komedi Oyuncu 8.0 55,249
1993 Dram Oyuncu
Senarist
7.3 6,213
1993 Suç Oyuncu
7.8 4,008
1992 Komedi Oyuncu 8.1 24,249
1992 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,201
1992 Aksiyon Oyuncu 5.1 923
1992 Aile Oyuncu 4.9 671
1991 Romantik Oyuncu 5.3 848
1991 Müzikal Oyuncu 7.2 4,633
1990 Komedi Oyuncu 6.6 5,679
1990 Fantastik Oyuncu 3.9 980
1990 Romantik Oyuncu 5.0 1,072
1990 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,192
1990 Romantik Oyuncu 5.1 707
1989 Romantik Oyuncu 4.8 970
1989 Dram Oyuncu 7.1 1,206
1988 Aksiyon Oyuncu 7.4 11,305
1985 Komedi Oyuncu 7.1 606
1984 Yönetmen Asistanı 5.6 148
1974 Dram Oyuncu 5.2 276
1973 Dram Oyuncu 7.3 2,154
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024