Giriş Kayıt
Barbara Keogh

Barbara Keogh (76)


Oyuncu

Barbara Keogh, 21 Nisan 1929 Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Jane Eyre (1997), (1971) İgrenç Doktor Phibes (1971), (1973) Open All Hours (1973), (1988) Paperhouse (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Barbara Keogh, 25 Ekim 2005 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1929
Ölüm Tarihi: 25 Ekim 2005
Doğum Yeri: Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Köşeler
2006 Korku Oyuncu 4.9 2,720
2003 Komedi Oyuncu 7.7 26,075
1997 68 Dram Oyuncu 7.0 3,281
1994 65 Komedi Oyuncu 6.0 2,973
1992 Macera Oyuncu 7.5 324
1991 Komedi Oyuncu 7.4 29
1988 59 Dram Oyuncu 6.6 6,273
1988 59 Komedi Oyuncu 6.0 1,018
1986 57 Macera Oyuncu 5.6 1,887
1985 Dram Oyuncu 4.7 9,203
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,084
1984 Dram Oyuncu 7.3 466
1980 Dram Oyuncu 7.5 2,276
1977 48 Komedi Oyuncu 6.3 246
1975 46 Dram Oyuncu 7.4 2,386
1973 Komedi Oyuncu 7.6 5,934

İgrenç Doktor Phibes
1971 42 Fantastik Oyuncu 7.0 16,647
1969 40 Komedi Oyuncu 6.1 475
1969 40 Dram Oyuncu 6.3 473
1965 Dram Oyuncu 8.0 75
1960 Dram Oyuncu 5.6 6,006
1956 27 Dram Oyuncu 6.9 4,162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024