Giriş Kayıt
Mimi Kennedy

Mimi Kennedy (75)


Oyuncu

Mary Claire Kennedy, 25 Eylül 1948 Rochester, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1978 yılının Mayıs ayında Larry Dilg ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Paris'te Gece Yarısı (2011), Anne (2013), Dharma & Greg (1997), Uzatmalı Nişanlım (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Claire Kennedy
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1948
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 75 Komedi Oyuncu 6.8 342
2021 73 Komedi Oyuncu    
2021 73 Dram Oyuncu 6.2 376
2019 Aksiyon Oyuncu 7.5 15,633
2015 Komedi Oyuncu 7.7 14,767
2014 66 Dram Oyuncu 5.7 2,032

Anne
2013 Komedi Oyuncu 7.4 39,724
2013 65 Komedi Oyuncu 5.1 1,415

Uzatmalı Nişanlım
2012 64 Komedi Oyuncu 6.2 102,757
2012 Komedi Oyuncu 8.4 64,041

Paris'te Gece Yarısı
2011 63 Komedi Oyuncu 7.6 451,374
2011 63 Dram Oyuncu 6.2 50

Git Başımdan
2010 62 Komedi Oyuncu 6.5 358,998

Kısırdöngü
2009 61 Komedi Oyuncu 7.4 61,775
2008 Suç Oyuncu 7.4 12,887
2007 59 Komedi Oyuncu 7.0 1,726

Asıl Gerçek
2006 58 Belgesel 7.5 757

Tatlı Bela
2000 52 Biyografi Oyuncu 7.4 222,995
1997 Komedi Oyuncu 6.4 32,245
1997 49 Macera Oyuncu 4.8 2,835

Ölüm Kadına Yakışır
1992 44 Komedi Oyuncu 6.6 132,392
1990 42 Dram Oyuncu 7.2 31,321
1989 41 Dram Oyuncu 6.0 1,763
1989 Oyuncu 6.5 3,205
1989 41 Komedi Oyuncu 6.5 13,904
1982 Dram Oyuncu 8.0 5,264

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,883
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,305
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film