Giriş Kayıt
Maria Doyle Kennedy

Maria Doyle Kennedy


Oyuncu

Maria Doyle Kennedy, oyuncu.

Kieran Kennedy ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Orphan Black (2013), Sing Street (2016), Gençlik Ateşi (1991), General (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maria Doyle
Web Sitesi: |
8.9 (7 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 8.0 112

Zaman Çarkı
2021 Aksiyon Oyuncu 7.2 138,026
2021 Suç Oyuncu 8.1 350
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 38,965
2017 Dram Oyuncu 6.3 399
2016 Komedi Oyuncu 7.9 101,460

Korku Seansı 2
2016 Korku Oyuncu 7.3 302,412

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 194,959
2015 Macera Oyuncu 4.9 2,543

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.4 180,261

Binlerce Kez İyi Geceler
2013 Dram Oyuncu 7.0 8,190
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 117,384

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 6.5 46,074
2012 Dram Oyuncu 6.0 3,592

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Oyuncu 6.7 25,634
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 8.7 225,985
2007 Dram Oyuncu 8.1 81,573
2006 Suç Oyuncu 8.6 773,224

Tara Sokağı
2005 Dram Oyuncu 6.0 1,970
2003 Belgesel Oyuncu 7.0 42
1999 Dram Oyuncu 6.2 1,625
1999 Komedi Oyuncu 5.1 650
1999 Dram Oyuncu 8.2 7,644

General
1998 Biyografi Oyuncu 7.2 9,278
1997 Komedi Oyuncu 6.5 5,958

Siradisi bir kadin
1996 Dram Oyuncu 6.4 4,520

Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Dram Oyuncu 6.8 530

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Oyuncu 7.6 38,990
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film