Giriş Kayıt
Todd Kellstein

Todd Kellstein


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Todd Kellstein, kameraman, yönetmen asistanı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Todd B. Kellstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Yönetmen 7.0 100

Katil Kim
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 14,306
2000 Suç Kameraman 5.6 1,219
1997 Dram Kameraman 5.4 285
1997 Dram Kameraman 5.4 462
1997 Komedi Kameraman 4.6 7,076
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019