Giriş Kayıt
Rebecca Kelly

Rebecca Kelly


Görsel Efekt, Yapımcı

Rebecca Kelly, görsel efekt, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Görsel Efekt 7.4 4,038
2015 Dram Görsel Efekt 7.4 17,807
2012 Suç Görsel Efekt 8.1 17,840
2008 Reality-TV Yapımcı 7.4 40
2006 Belgesel Yapımcı 7.0 85
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019