Giriş Kayıt
Michael Keller

Michael Keller


Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Michael Keller, yönetmen asistanı, senarist, yapımcı, yönetmen.

Geçmişin Gölgesinde (1998), Ahmaklar Acele Eder (1997), Alacakaranlık (1998), Diagnosis Murder (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael James Keller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.3 396
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 257
1999 Suç Yönetmen Asistanı 8.9 942

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Yönetmen Asistanı 8.5 960,856

Alacakaranlık
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 9,505

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 30,674
1993 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 5,710

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 45,633
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,199) The 100 (1,589) La casa de papel (1,402) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,171) Chernobyl (1,098) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019