Giriş Kayıt
Tom Kenny

Tom Kenny


Oyuncu, Senarist, Müzisyen

Tom Kenny, oyuncu, senarist, müzisyen.

Jill Talley ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Transformers: The Ride - 3D (2011), Starring Adam West (2013), Samurai Jack (2001), Dexter'ın Laboratuarı (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas J. Kenny | Tom J. Kenny
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu 4.1 212
2024 Animasyon Oyuncu    
2024 Macera Oyuncu 6.4 49
2023 Animasyon Oyuncu 7.1 1,256
2023 Komedi Oyuncu 5.4 3,296
2023 Animasyon Oyuncu 6.6 5,971
2023 Animasyon Oyuncu 7.0 176
2023 Animasyon Oyuncu 7.9 78

Pinokyo
2022 Animasyon Oyuncu 7.6 114,522
2022 Animasyon Oyuncu 6.8 114
2022 Animasyon Oyuncu 6.1 393
2021 Animasyon Oyuncu 3.3 1,826
2021 Animasyon Oyuncu 6.2 537
2021 Animasyon Oyuncu 7.1 42
2021 Animasyon Oyuncu 5.5 3,458
2021 Animasyon Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 8.2 11
2020 Animasyon Oyuncu 5.0 1,997
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 4,794
2020 Animasyon Oyuncu 7.7 25,465
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 31,169

SüngerBob KarePantolon: Firarda
2020 Animasyon Oyuncu 5.9 22,021
2020 Animasyon Oyuncu    
2019 Macera Oyuncu 7.8 47
2019 Animasyon Oyuncu 8.8 2,713
2019 Animasyon Oyuncu 6.0 71

Batman: Ninja Kaplumbağalar
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 12,682
2019 Animasyon Oyuncu 6.5 10,648
2019 Komedi Oyuncu 5.6 1,479

3 Altında: Arcadia Hikâyeleri
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 7,287
2018 Animasyon Oyuncu 6.2 51
2018 Oyuncu 5.3 629

Genç Titanlar Filmi
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 21,889
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 22,084
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 3,375

Yakışıklı Prens
2018 Animasyon Oyuncu 5.6 3,978
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 659
2018 Animasyon Oyuncu 5.6 22,107
2018 Animasyon Oyuncu 4.8 461
2018 Animasyon Oyuncu 6.3 2,030
2018 Animasyon Oyuncu 8.2 48,678

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 3,179
2018 Animasyon Oyuncu 6.9 4,179
2018 Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 4.9 190
2017 Komedi Oyuncu 7.9 831

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 60,389
2017 Animasyon Oyuncu 5.6 884
2017 Animasyon Oyuncu 5.1 515

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 170,395
2017 Animasyon Oyuncu 5.3 538

Şarkını Söyle
2016 Animasyon Çeşitli 7.1 193,295

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Oyuncu 6.1 10,055
2016 Kısa Metraj 6.0 53
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 840
2016 Animasyon Oyuncu 1.8 311
2016 Animasyon Oyuncu 6.0 1,811
2016 Animasyon Oyuncu 3.7 5,438
2015 Komedi Oyuncu 7.3 4,667
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 853
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 1,865

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 726,947
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 3,554
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 8,455
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 651
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 2,179

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Oyuncu 6.0 61,692
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 2,172
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 370
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 508
2015 Oyuncu 4.9 352
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 597
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 2,964
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 1,597

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 61,852
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 3,496
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 1,545
2014 Animasyon Oyuncu 4.4 497
2014 Animasyon Oyuncu 5.3 527
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 168

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Oyuncu 5.0 6,291
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 11,783
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 610,920
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 766
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 1,616
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 729

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 4,841

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 8,435
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 3,887

Hayri Canavargil
2013 Animasyon Oyuncu 5.3 444
2013 Animasyon Oyuncu 5.6 24,945
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 622
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 2,867

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.0 3,367

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Senarist
Oyuncu
5.7 7,657

Benim Annem Bir Dinazor
2012 Animasyon Oyuncu 4.7 1,688
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 17,856

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 283,826
2012 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.2 1,114
2012 Animasyon Oyuncu 6.9 117,830

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 6.9 661,681

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Oyuncu 4.4 2,457
2012 Animasyon Oyuncu 5.5 1,964

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 139,742

Özgür Balık
2012 Animasyon Oyuncu 4.2 271

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 14,385
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 3,244

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 15,084
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 793
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 289

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 Komedi Oyuncu 7.1 72,131

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 434,280
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 28,561

Beverly Hills Çuvava 2
2011 Macera Oyuncu 4.2 4,568
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 93,396
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 1,457
2011 Komedi Oyuncu 7.8 40,238

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.0 7,553
2010 Animasyon Oyuncu 4.5 7,331
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 109
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 3,283
2010 Animasyon Oyuncu 5.1 453
2010 Animasyon Oyuncu 2.8 2,140
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 8,134

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 114,072
2010 Animasyon Oyuncu 8.2 18,159
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 613
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 1,919
2009 Komedi Oyuncu 6.5 14,493
2009 Animasyon Oyuncu 5.8 8,252

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 430,802

Büyük Baba
2009 Komedi Oyuncu 6.9 40,924
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 575
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 120

Göçenler Göçürenler, Ne Varsa Götürenler
2008 Animasyon Oyuncu 5.6 886

Uzay Maymunları
2008 Animasyon Oyuncu 4.5 12,583
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 420

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 10,308
2008 Komedi Oyuncu 5.9 3,491

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 123,184
2008 Talk-Show Oyuncu 9.3 550
2008 Animasyon Oyuncu 5.1 895
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 2,640
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 35,605
2007 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
1.9 598

Superman: Kıyamet Günü
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 23,627
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 57,806

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 112,522
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 696
2006 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 2,611

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Oyuncu 4.5 11,172
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 14,649

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Oyuncu 5.8 42,063
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 1,503
2006 Animasyon Oyuncu 8.4 3,767
2005 Animasyon Oyuncu 6.0 2,505

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Oyuncu 6.5 66,798
2005 Animasyon Oyuncu 8.5 36,205

Batman Dracula'ya Karşı
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 11,243

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Oyuncu 4.3 5,381

Tom Ve Jerry : Hızlı Ve Kürklü
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 3,144
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 459

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Oyuncu 6.3 95,346

Kamp Lazlo
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 11,048

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Oyuncu 6.5 478,304
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 137,107
2005 Animasyon Oyuncu 6.3 5,553
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,536

Arkadaşım Maymun
2005 Animasyon Oyuncu 5.8 7,197

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 103,237
2004 Komedi Oyuncu 5.5 27,818
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 13,594

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Oyuncu 7.6 24,978
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 6,319
2004 Komedi Oyuncu 5.8 1,343

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Çeşitli 5.5 159,286
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 7,877
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 38,493
2003 Animasyon Oyuncu 5.6 1,550

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,197
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 5,605
2003 Macera Oyuncu 7.6 518

Animatrix: Osiris'in Son Uçuşu
2003 Aksiyon Oyuncu 7.5 8,486
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 82,407
2003 Animasyon Oyuncu 6.4 6,004
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,549

Kod Adı: Afacanlar
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 22,948

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Oyuncu 5.3 25,714

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Oyuncu 6.2 52,115
2002 Animasyon Oyuncu 6.3 310
2002 Animasyon Oyuncu 6.5 11,103
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,633

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.2 6,129
2002 Animasyon Oyuncu 7.6 6,104
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 355
2001 Müzik Oyuncu 8.8 557

Mumya: Animasyon Serisi
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 1,380
2001 Komedi Oyuncu 4.7 47,622
2001 Animasyon Oyuncu 7.6 26,716
2001 Animasyon Oyuncu 8.5 60,270
2001 Oyuncu 7.1 176

Ailem Bir Acayip
2001 Animasyon Oyuncu 7.2 47,010
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 12,178
2000 Animasyon Oyuncu 6.9 7,316
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 640
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 5,950
2000 Animasyon Oyuncu 6.5 6,059

Dexter'ın Laboratuvarı: Benlik Gezisi
1999 Animasyon Oyuncu 7.4 1,970
1999 Animasyon Oyuncu 7.8 5,479

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
8.2 112,737
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 262,922

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 366,551

Jimmy Neutron'un Maceraları
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 24,830
1998 Animasyon Oyuncu 7.3 48,376
1998 Animasyon Oyuncu 6.8 2,912

Çılgın Korsan Jack
1998 Animasyon Oyuncu 8.5 2,109
1998 Animasyon Oyuncu 6.5 25,263
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 39,593
1997 Komedi Oyuncu 6.9 22,008
1997 Komedi Oyuncu 7.1 1,786

Dexter'ın Laboratuarı
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 54,219

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Oyuncu 6.5 21,821
1995 Komedi Oyuncu 5.3 537
1995 Komedi Oyuncu 8.4 10,608

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Oyuncu 2.5 399
1995 Animasyon Oyuncu 8.4 853
1995 Animasyon Oyuncu 5.5 859
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 474

Rocko'nun Modern Yaşamı
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 21,711
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,055
1992 Komedi Oyuncu 7.4 291

Kırmızı Kanatlar
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 103,440
1991 Komedi Oyuncu 5.6 5,689
1989 Komedi Oyuncu 5.7 2,400

Kötü Ruh
1982 Korku Çeşitli 7.3 181,045
1952 News Oyuncu 4.6 2,486
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film