Giriş Kayıt
Tony Keene

Tony Keene


Kameraman

Tony Keene, kameraman.

The IT Crowd (2006), Black Books (2000), My Family (2000), Vicious (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.7 330
2016 Komedi Kameraman 7.5 1,969
2014 Komedi Kameraman 4.3 4,819
2013 Komedi Kameraman 7.5 646
2013 Komedi Kameraman 8.0 7,386
2011 Komedi Kameraman 7.8 880
2011 Komedi Kameraman 6.1 181
2011 Komedi Kameraman 7.3 6,901
2010 Belgesel Kameraman 8.0 873
2010 Müzikal Kameraman 8.8 4,667
2010 Komedi Kameraman 5.2 6
2009 Komedi Kameraman 6.4 558
2009 Belgesel Kameraman 8.3 158
2009 Belgesel Kameraman 8.0 1,071
2008 Komedi Kameraman 7.9 568
2006 Müzikal Kameraman 8.9 612
2006 Komedi Kameraman 7.7 5,371
2006 Komedi Kameraman 8.5 119,612
2004 Komedi Kameraman 7.6 514
2000 Komedi Kameraman 8.5 49,996
2000 Komedi Kameraman 7.5 8,062
2000 Komedi Kameraman 8.5 40,512
1998 Komedi Kameraman 7.9 692
1992 Komedi Kameraman 8.2 3,450
1988 Komedi Kameraman 8.4 30,978
1984 Suç Kameraman 6.5 2,521
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019