Giriş Kayıt
Toshifumi Kawase

Toshifumi Kawase


Senarist, Yönetmen, Sanat Bölümü

Toshifumi Kawase, senarist, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Yönetmen
Senarist
   
2009 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
6.4 605
2009 Yönetmen
Senarist
   
2007 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.1 2,772
2007 Animasyon Senarist 6.8 246
2007 Animasyon Yönetmen 7.2 50
2006 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.8 6,538
2006 Animasyon Senarist 7.2 1,365
2005 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.2 420

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
6.8 6,946
2004 Animasyon Sanat Bölümü    
2004 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.8 1,364
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 18,051
1992 Animasyon Yönetmen 8.1 26
1987 Animasyon Yönetmen 7.1 63
1985 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.0 1,573
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film