Giriş Kayıt
Paul A. Kaufman

Paul A. Kaufman (59)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Paul A. Kaufman, 02 Aralık 1964 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

Magic Beyond Words: The J.K. Rowling Story (2011), The Christmas Cottage (2017), Return to the Batcave: The Misadventures of Adam and Burt (2003), Christmas List (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1964
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.9 809
2017 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.3 2,393
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,639
2017 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.2 2,189
2014 50 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.8 1,852
2013 Aksiyon Yönetmen 6.9 3,342
2011 47 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
6.6 2,779
2011 Dram Yönetmen 7.9 131,868
2010 Suç Yönetmen 7.0 478
2010 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.0 281
2010 46 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.2 289
2009 Suç Yönetmen 6.8 57,879
2008 44 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.6 633
2007 43 Komedi Yönetmen 6.0 432
2006 42 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.7 545
2003 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
6.5 2,231
2000 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
7.1 748
1994 30 Dram Yapımcı 6.1 286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film