Giriş Kayıt
John Kassir

John Kassir (66)


Oyuncu

John Edward Kassir, 24 Ekim 1957 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

1998 yılının Mayıs ayında Julie Benz ile evlendi.

Kilise Bodrumundan Masallar (1989), Şeytan'ın Şovalyesi (1995), Bordello'nun Kanı (1996), Justice League of America (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Edward Kassir
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1957
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnny Kassir
Burcu: Akrep
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 65 Aksiyon Oyuncu 4.7 268
2021 64 Macera Oyuncu 6.2 6,657
2021 Animasyon Oyuncu 8.7 3,002
2020 63 Komedi Oyuncu 5.9 798

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2019 62 Animasyon Oyuncu 6.4 69,412

Grinç
2018 61 Animasyon Oyuncu 6.4 91,641
2018 61 Animasyon Oyuncu 5.9 259

Emoji Filmi
2017 60 Animasyon Oyuncu 3.4 71,597

Çılgın Hırsız 3
2017 60 Animasyon Oyuncu 6.2 155,852

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 60 Aksiyon Çeşitli 7.4 298,182
2017 60 Dram Oyuncu 5.3 293
2017 60 Kısa Metraj Oyuncu    

Şarkını Söyle
2016 59 Animasyon Çeşitli 7.1 192,747

Pete ve Ejderhası
2016 59 Macera Oyuncu 6.7 61,843

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 59 Animasyon Oyuncu 6.5 218,570
2016 59 Komedi Oyuncu 3.7 434
2016 Komedi Oyuncu 6.5 219
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 3,624

Minyonlar
2015 58 Animasyon Oyuncu 6.4 261,308
2014 57 Animasyon Oyuncu 7.0 5,057
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 608,042
2013 56 Animasyon Oyuncu 5.7 1,657
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 15,470

Uçaklar
2013 56 Animasyon Çeşitli 5.7 48,859

Şirinler 2
2013 56 Animasyon Oyuncu 5.3 46,305

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 56 Animasyon Oyuncu 7.2 392,560

Dev Avcısı Jack
2013 56 Macera Oyuncu 6.3 147,569
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,896
2012 55 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 24
2012 55 Komedi Oyuncu 7.2 4,338
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,270
2012 55 Korku Oyuncu 4.4 2,396

Beethoven'ın Yeni Yıl Macerası
2011 Komedi Oyuncu 4.4 1,731

Şirinler
2011 54 Animasyon Oyuncu 5.4 97,193

Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 7,810
2011 Korku Oyuncu 7.6 455
2011 54 Komedi Oyuncu 3.7 339

Sevimli Kahramanlar
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 16,026

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 113,582
2010 53 Komedi Oyuncu 4.4 223

Prenses Ve Kurbağa
2009 52 Animasyon Oyuncu 7.2 168,180
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,270
2009 52 Animasyon Oyuncu 5.6 1,459

Sihirli Dağ
2009 52 Aksiyon Oyuncu 5.7 63,234
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 161
2007 50 Aksiyon Oyuncu 5.8 84
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,296

Casper'ın Korku Okulu
2006 49 Animasyon Oyuncu 4.5 843

Vahşi Doğa
2006 49 Animasyon Oyuncu 5.2 27,776
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,069
2005 Komedi Oyuncu 7.0 6,855

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Oyuncu 3.3 7,933
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 11,251
2002 45 Korku Oyuncu 4.8 2,096

Thornberry Ailesi
2002 45 Macera Oyuncu 5.6 15,305
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,520
2001 Animasyon Oyuncu 7.1 12,933
2001 Animasyon Oyuncu 7.6 26,658
2000 Animasyon Oyuncu 6.9 7,290

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 3,978
1999 Animasyon Oyuncu 6.8 10,552
1998 41 Animasyon Oyuncu 4.8 17,373
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 21
1998 Komedi Oyuncu 4.6 496
1998 Animasyon Oyuncu 6.5 25,195
1998 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,126
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 39,507
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 6,697
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 3,359
1997 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,336

Bordello'nun Kanı
1996 39 Korku Oyuncu 5.4 15,836

Çıplak Casus
1996 39 Komedi Oyuncu 5.3 40,565
1996 39 Komedi Oyuncu 2.8 209
1995 38 Animasyon Oyuncu 6.7 204,020
1995 38 Aksiyon Oyuncu 4.1 724
1995 Komedi Oyuncu 6.1 581
1995 Animasyon Oyuncu 7.3 2,298

Sevimli Hayalet Casper
1995 38 Komedi Oyuncu 6.2 147,496

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 38 Komedi Oyuncu 6.7 26,438
1994 Animasyon Oyuncu 5.3 2,113

Problem Çocuk
1993 Animasyon Oyuncu 3.9 249
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 14,315
1990 Komedi Oyuncu 8.1 12,869

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 438,162

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Oyuncu 8.0 27,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film